Sandtoftevej 54, Blåvand

Her kan du skrive en hilsen, fortælle om gode oplevelser, komme med forbedringsforslag, ros og ris m.v.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Maiken Andreasen , d. 20-02-2015
Tak for leje af dejligt hus.. :)
Vi nød virkelig de 4 dage vi havde, og er bestemt ikke sidste gang vi benytter det tilbud.. :) Og mange tak for jeres kæmpe store hjælp efter.. :D Vi ses
E-mail:
Skrevet af Maria Thomasberg Andersen, d. 26-10-2014
Vi er netop kommet hjem efter en skøn mini-ferie i Jeres dejlige sommerhus. Lækkert og hyggeligt hus, hvor tingene bare er iorden og der er rent og pænt. Dejligt område - vi har både nydt dagene med tur til havet og byen.
Det kan absolut anbefales :-)
Familien Thomasberg Andersen
Skrevet af Familien Møller, d. 18-07-2014
Tusind tak for lån i uge 28. Vi følte os omgående godt tilpas i jeres skønne sommerhus. Vejret var helt perfekt, og de skønne terrasser blev flittigt brugt.
Området er perfekt til både de daglige lufteture og løbeture.
Vi vender meget gerne tilbage :-)

E-mail:
Skrevet af Bente Bjerrelund, d. 24-04-2014
Vi har haft en rigtig god uge i jeres sommerhus. Det er nogle dejlige rum, pool og spa. Vi har nydt naturen, været i mini zoo m.m. Vi vil anbefale huset til andre.
Vi vil sikkert også gøre brug af det igen.
Skrevet af Steen, d. 07-04-2014
Tak for 4 gode dage. Godt at se det er blevet så lyst og hyggeligt og et dejligt nyt spa. Vi glæder os allerede til næste gang. Femte år. Birthe og Steen
E-mail:
Skrevet af Thomas Madsen, d. 07-04-2014
vi har haft en dejlig afslappende weekend i jeres sommerhus, vi nød poolen, spa og den lækre natur. Vi vil helt sikkert komme igen.
Skrevet af Betina Schmidt, d. 31-03-2014
Vi har haft en skøn weekend i jeres dejlige sommerhus, ungerne var vilde med poolen, en skøn spa også :) en hyggelig gåtur ved Vesterhavet, huset kan klart anbefales..
Skrevet af Maj-Brit Neergaard, d. 28-03-2014
Haft en skøn ferie i jeres dejlige sommerhus :) rigtig god plads, hyggelig stemning og med en fantastisk pool. Kan varmt anbefales.- det er bestemt ikke sidste gang vi holder ferie der :)
E-mail:
Skrevet af Jette og Mogens Andersen, d. 21-03-2014
Hejsa. Ja så er vi lige kommet hjem fra en dejlig miniferie. Vi har haft nogle skønne dage i jeres utrolige hyggelige sommerhus. Vi benyttede os meget af den skønne pool. Det er skønt bare at kunne hoppe i den når man har lyst.
Vi vender helt sikkert tilbage og vil meget gerne anbefale sommerhuset til andre.
E-mail:
Skrevet af Susanne, d. 08-09-2013
Hej min søster og jeg har haft en dejlig uge (36) med vores 2 små hunde og har nydt hver en time huset er hyggeligt og området mega skønt har også handlet noget ups
Kan varmt anbefales
E-mail:
Skrevet af Marianne og Søren Mosegaard, d. 15-03-2013
Tak for en dejlig mini-vinterferie i jeres fantastiske stråtækte sommerhus, der er lyst og utrolig smagfuldt indrettet. Vi har tilbragt mange timer i poolen, men tid blev der også til shopping i byen og en tur til vesterhavet.

Vi vender gerne tilbage og kan på det varmeste anbefale sommerhuset til andre.
E-mail: